Ahşap Kompozit Cephe

15.12.2017
Ahşap Kompozit Cephe

Ahşap kompozit cephe en doğal olan ağaç dokusunun olduğu ahşap kompozit cephe tüm kaplamalarda çok daha rahat kullanılabilmektedir. Tüm mekanlarda ahşap kompozit cephe profil kullanımına uygun özellikte çıkarılabilmektedir. Oldukça farklı model ve tasarımlarla üretilebilen ahşap kompozit cephe farklı renklerle de yapılabilmektedir. Oldukça farklı ren çeşitleri ile restore edilmek ya da yeni inşa edilmek istenen bir yapı da çok daha rahat kullanılabilmektedir. Oldukça modern ve yeni bir görünüm kazandırmaya yardımcı olan ahşap kompozit cephe uygulamaları hem uzun ömürlü hem de şık bir görünüm kazandırmaya yardımcı olmaktadır.

Ahşap kompozit cephe tüm mekanlarda kullanılabildiği gibi iç alanlarda da oldukça rahat kullanılabilmektedir. Ahşap kompozit cephe kaplamaları günümüzde yalıtım özelliği oldukça yüksek, kaliteli, her türlü doğa koşullarına çok fazla direnebilen bir özelliğe sahiptir. Yalıtım özelliği ile en şiddetli rüzgar ya da yağmurda, güneş ya da soğukta herhangi bir zarar görmemekte aksine bu sert hava koşullarına karşı kendini inanılmaz bir şekilde koruyabilmektedir. Ahşap kompozit cephe diğer farklı ürünlere oranla kendine has yüksek koruma özelliğine sahiptir. Tüm zorlu olan hava koşullarına karşı sağuk, sıcak, kar-kış, rüzgar dolu ne olursa olsun kendini uzun süre yıllarca koruma özelliğine sahip ahşap kompozit cephe günümüzde hem ekonomik olması hem de uzun ömürlü olması bakımından en çok tercih edilen ürünler arasında yer almaktadır.

Ahşap kompozit cephe özellikle nemli bölgelerde oldukça fazla görülen nemlenme ve nemlenme sonrasında görülen çürüme, küf tutma olayı asla yaşanmamaktadır. Ahşap kompozit cephe çoğu zaman çift taraflı kullanılabile özelliği ile de yapılabilmekte ve günümüzde hem mimarlar hem mühendisler tarafından en çok tavsiye edilen ve tercih edilen bir ürün olarak karşımıza çıkmaktadır. Günümüzde mevcut olan tüm cephe kaplamalarına karşı en dayanıklısı olarak en kalitelisi olarak nitelendirilen ahşap kompozit yeni yapılacak olan binalarda da yenilenecek olan mekanlarda da sorunsuz bir şekilde yerleştirilebilmesi açısından da avantaj sağlamaktadır. Ahşap kompozit ile hem dış cephelerde hem de iç cephelerde kullanılabilir olmasından dolayı tercih edilmesi gereken ürünlerin en başına olduğunun bilinmesi gerekmektedir.

Tümü