Ahşap Kompozit Pencere Sistemleri

11.10.2019
Ahşap Kompozit Pencere Sistemleri

Pencere sistemleri için ahşap kompozit uygulamaları istenilen her kaliteyi her modayı her garantiyi bizlere sunmaktadır. Pencere sistemleri dış hava koşullarından en fazla etkilenen en çok yıpranan bölümdür. Dolayısı ile de doğa dostu olan en uzun ömürlü en kaliteli en iyi temizlenen malzeme ile yapılması oldukça önemlidir.

Pencere sistemleri için ahşap kompozit uygulamaları ahşap sevenler için büyük bir fırsattır. Ahşap görünümden vazgeçemeyenler için en iyisi ahşap kompozit uygulamalarıdır. Ahşap ile yapılacak olan pencerelerin sonu ömrü bellidir. Dış ya da iç hava olsun sıcak ya da soğuk yağmur ya da kar rüzgar ya da güneş nem gibi pek çok etkene maruz kalması sonucunda ortaya çıkacak sonuç kesin ve nettir. Bir süre sonra görülecek şey ahşap renginin solmasıdır. Sonrasında çürümeye ve böceklenmeye başlar. Bunların beraberinde de kıymıklaşma da kaçamayacağımız sonuçlar arasındadır. İstediğiniz kadar düzenli bakım yaptırın. Ancak maalesef sonuç pek de değişmeyecektir.

Pencere sistemleri için ahşap kompozit uygulamaları kullanmak bir ahşapta görülebileceklerin yaşanmayacağı bu uygulama için en doğru açıklamadır. Bakıldığında ahşap ile ayrımı yapılmayan dış görünümünün ahşaptan farkı olmayan bu uygulamanın gösterdiği en yüksek direnç ile birlikte kullanım ve temizlik kolaylığı da büyük avantaj olarak görülmektedir. İçeriğinde yer alan maddeler dolayısı ile dış hava koşullarından asla etkilenmemesi uzun ömürlü bir performans göstermesi bu uygulamanın tercih edilme sebepleri arasında yer almaktadır. Günümüzdeki kullanımı oldukça yaygınlaşan ahşap kompozit uygulamaları sadece pencere sistemleri için kullanılmamaktadır. Yer ya da tavan döşemeleri, çardak ya da bank, çöp kutusu ya da bahçe oturma takımı mutfak araç ve gereçlerinden ahşap ile yapılabilen tüm süs eşyalarına kadar her şeyin ama her şeyin uygulanabildiği ahşap kompozit günümüzün en kaliteli yapı malzemesi olarak karşımıza çıkmaktadır.

Pencere sistemleri için ahşap kompozit uygulamaları bakım gerektirmeyen pürüzsüz kaygan zemini sayesinde kolayca nemli ya da kuru bezle silinebilen ya da istenirse yıkanılabilen bir yapı malzemesi olması ile günümüzün en popüler en çok talep gören yapı uygulaması olarak karşımıza çıkmaktadır.

Tümü