Genel Özellikleri ile Ahşap Kompozit

27.12.2019
Genel Özellikleri ile Ahşap Kompozit

Genel özellikleri ile ahşap kompozit uygulamalarının neler neler olduğunu aklınız bile almayacak. Çünkü görünüm bakımından bildiğimiz bir ahşaptan farkı olmayan hatta bir ahşap kompoziti gördüğünüzde kesinlikle ahşap sanacağınız bir görünüme sahiptir.

Genel özellikleri ile ahşap kompozit uygulamalarının bir ahşaptan çok büyük farkı vardır. Ahşap da her şekle her boyuta girebilir ama her yerde kullanılamaz. Yani Hava temasına hiç gelemeyen ahşabın aksine ahşap kompozit her türlü hava temasına uygundur. Peki, bu ne demektir? Düşünün ki kışın yağan karı, yağmuru, esen rüzgarı fırtınayı; yazın kızgın güneşi nemi ne olsa olsun hiçbirinden etkilenmeyecek olan ahşap kompozit ilk günkü kadar canlı yepyeni gıcır gıcır kalmaktadır. Bu da demek oluyor ki çok rahat bir şekilde dış mekanlarda kullanılabilmektedir.

Genel özellikleri ile ahşap kompozit uygulamaları evde işte damda terasta, bahçede, balkonda her yerde çok rahat kullanılabilmektedir. Temizliği de oldukça kolay yapılan bakım da çok nadir gerektiren masrafsız bir kullanım sağlayan ahşap kompozit ile aklına gelen her şeyi çok rahat bir şekilde uygulayabilirsiniz. Yer döşemeleri mi dersiniz pencere çatı döşemeleri için mi dersiniz, sunum tabakları ya da masa sandalye mi dersiniz her şeyin yapılabilmesi mümkündür.

Genel özellikleri ile ahşap kompozit uygulamalarının kullanım alanlarında hiçbir sınır yoktur. Bir ahşaptan yapılan, ana malzemesi ahşap olan her şeyin belki de çok başka tasarımların bile ahşap kompozit ile yapılabilmesi hem temizliği hem de bakımı da masrafsız ve kolay olması bu malzemeyi seçmek için yeterlidir. Her türlü kazanç sağlayan ahşap kompozit ile görsel farklılığın yanında doğal bir görünüm vermesi ve temizliğinin de kolay yapılması tercih etmeniz için yeterli olacaktır.

Genel özellikleri ile ahşap kompozit uygulamaları ile harikalar yaratmak, tarzınıza dekorasyonunuza hayran bırakmak için en ideal malzeme olan ahşap kompoizt uygulamaları ile hayal dünyanızı tamamen zorlayabileceksiniz. Son yılların en çok tercih edilen bu malzemesi dekorasyon firmalarının en baş malzemesi olarak görülmektedir. Hem cebimizi hem zevkimizi hem de yapılan tasarımın ömrü için tek tercih ahşap kompozit uygulamalarıdır.

Tümü