Ahşap Kompozit

01.05.2017
Ahşap Kompozit

Orjin Kompozit, bir ahşap kompozit firmasıdır. Ahşap kompozitle ilgili birçok işi en iyi şekilde yapmaktadır. Akşap kompozitler işleri sayesinde kişilere yeni yaşam alanları sunulduğundan bu işin en iyi kişilerin eline teslim edilmesi gerekmektedir. Burada kişilerin yaşamı söz konusudur. Bu yüzden de en ufak bir hata dahi olmamalıdır. Hatasız ve güvenilir bir iş sunmak için Orjin Kompozit A.Ş hizmetinizdedi. Orjin Kompozit, sizlere ahşap kompozit adı altında birçok hizmet sunmaktadır.

Prefabrik Ev Çözümleri

Prefabrik evler geçmiş zamanlardan beri yaşam alanı olarak kullanılmaktadır. Artık kişiler özellikle yazlıkları gibi evlerini prefabrik evler olarak yaptırmaktadır. Böylece hem paradan tasarruf edilmiş olur hem de yaşam alanları kısa sürede hazır olur. Prefabrik evler afetler karşısında da oldukça güvenlidir.

Kompozit Deck Çözümleri

Ahşap çok fazla bakım isteyen bir üründür. Özellikle de bu ahşap malzemeler dış cephede kullanıldığında istenen bakım iki katı olmaktadır. Fakat kompozit kaplama yaptırarak bu gibi bakımlardan kısa sürede kurtulmak ve tasarruf etmek mümkün olabilmektedir. Bu kaplamalar özellikle dış yapılarda, havuz kenarlarında vb. oldukça kullanışlı bir hal almaktadır.

Kompozit Deck Cephe Kaplama

Dış cepheler ahşaptan olduğunda her türlü etkenden etkilenmekte ve çok kolay bir şekilde eskimektedir. Bu yüzden evlerde ahşap yerine kompozit deck cephe kaplama kullanılmaktadır. Böylece de hem şık bir ahşap görünümü elde edilmektedir hem de uzun ömürlü yapılara sahip olunmaktadır.

Kompozit Ahşap Deck Pergola

Bu işlem de yine dış cephe için kullanılan bir işlem olmaktadır. Özellikle çardak vb. yapılarda kullanılmaktadır. Bu işlem bittiğinde hem ürünlerinize üst düzey koruma sağlanmış olur hem de bunun yanında ürününüz ahşap kompozit kaplandığı için temizliği de daha kolay olmuş olur.

Kompozit Ahşap Deck Çit

Bu işlem çitlerin üzerinde uygulanmaktadır. Çitler bu işlemle birlikte daha sağlıklı ve daha uzun ömürlü olabilmektedir. Kompozit işlemi bittikten sonra çitlerin bakım ihtiyaçları da azalacaktır. Bu hem zamandan hem de paradan tasarruf anlamına gelmektedir.

Hareketli Gölge Sistemleri

Bu ürün bir açılır kapanır gölge sistemidir. Güneşli ve havanın güzel olduğu zamanlarda gölgeliği açma, havanın kapalı ve yağmurlu olduğu zamanlarda ise gölgeliği kapama seçeneği sunmaktadır. Özellikle cafe gibi alanlarda çok fazla kullanılmaktadır ve de oldukça kullanışlıdır.

Bu işlemlerin hepsini Orjin Kompozit en iyi şekillerde sunmaktadır. Güvenilir ve işinde iyi bir ahşap kompozit şirketiyle çalışmak istediğinizde Orjin Kompozit A.Ş hizmetinizdedir.

Tümü