Neden Ahşap Kompozit?

19.07.2019
Neden Ahşap Kompozit?

Neden ahşap kompozit? sorusunu sorup tam yanıt alamayanlar için açıklayıcı bu yazımızın sonunda ahşap kompozit uygulamaları için harekete geçecek çok kişi olacaktır. Öncelikle ahşap tercihlerinin geçmişten günümüze ne kadar fazla olduğu ve günümüzden sonra da aynı ilgi ile karşılaşacak olması tamamen doğal bir görünüme sahip olması ile bağlantılıdır.

Neden ahşap kompoizt? Öncesinde neden ahşap sorusuna tam olarak bir açıklık getirelim. Ahşap doğal otantik bir ortam yaratmaya bire bir uygulama sağlaması açısından büyük talep görmektedir. Kullanım ömrünün kısa olmasına rağmen ahşap düşkünlüğü görünüme olan hayranlık nedeni ile bakımı da temizliği de zor olan ahşap tercihleri yine de vazgeçilmezler arasındadır. Ancak bir kesimin ahşap kompozit uygulamalarından haberdar olmasına rağmen hala haberi olmayanların ahşap kullanması cepleri fena şekilde yakmaktadır. İşte tam bu noktada “Neden ahşap kompoizt?” sorusunun yanıtı ortaya çıkmaktadır.

“Neden ahşap kompoizt?” Çünkü ahşap kompozit uygulamaları ahşap ile yapılabilecek her şey yapılabilmektedir. Ahşap kompzit uygulamaları aklınıza gelen her alanda her mekanda küçük büyük her şekle her boyuta girebilen bir yapı malzemesidir.

“Neden ahşap kompozit?” Çünkü ahşap kompozit yapı malzemesi kullanım ömrü oldukça uzun olan, temizliği de kolay yapılabilen bakım da gerektirmeyen masrafsız bir yapı malzemesidir.

“Neden ahşap kompozit?” Çünkü ahşap kompozit uygulamaları dış mekânlarda da çok rahat kullanılabilen oldukça yüksek dirence sahip bir yapı malzemesidir. Her türlü havaya kara, yağmura, rüzgara, güneşe, neme karşı yüksek direnç gösteren bir yapı malzemesidir.

“Neden ahşap kompozit? Çünkü ortama farklı bir hava katmak, ahşap kompoizt için ayrılan bütçenin hakkını vermesi, yıllarca sorunsuz kullanılabilmesi, bakım gerektirmemsi ahşap kompozit kullanımlarının avantajlarını sizlere sunmaktadır. Bir kere dökülen masrafın karşılığını yıllarca, sorunsuz kullanmak hem insan hem doğa dostu bir yapı malzemesi ile yıllarca sorunsuz kullanım sağlanması zaten paranızın cebinizde kalması demektir.

“Neden ahşap kompozit? Çünkü kapıda, yer döşemelerinde, pencerede, çardaklarda, dış mekanların her alanlarında, çatı yapımında, çöp kutusunda aklınıza gelen hemen hemen her yerde ahşap kompozit uygulamaları çok rahat bir şekilde kullanılabilmektedir.

Tümü