İlham Veren Ahşap Kompozit

16.08.2019
 İlham Veren Ahşap Kompozit

İlham veren ahşap kompozit uygulamaları ile hala tanışmayan var mıdır? Özellikle kendini kanıtlamak isteyen mimarların iç dekorasyon firmalarının bu ürün ile şaheserler yarattığına tanık olanlar bunun ne anlama geldiğini çok iyi bilmektedirler. Aslında bu ürün ahşap ürünlere ilgi duyanlar için kaçırılmayacak bir fırsattır.

İlham veren ahşap kompozit uygulamaları ile neler neler yapılmaz ki. Ahşap ile yapılan her şeyin ama her şeyin yapılabildiği ancak ahşaptan da kat be kat kaliteli uzun ömürlü olduğunu bilenler olsa da hala bilmeyenlerin dikkatini çekecek olan şey aslında dökülen masrafın hakkını vermesidir. Evimiz eşyamız hem güzel olsun hem kaliteli olsun isteriz. Evimiz hem şık olsun hem farklı olsun isteriz. Dökülen masrafın hakkını versin her şey yerini bulsun isteriz. Yıllarca sorun yaşamadan bakım masrafı olmadan en şık haliyle kullanmak isteriz. İşte tüm bu koşulların hepsini taşıyan ahşap kompozit varken ahşap kullanılır mı?

İlham veren ahşap kompozit uygulamalarının asla ahşaptan farkı yoktur. Görünüm bakımından tıpa tıp ahşap gibi olan ve her alanda kullanılabilen bu ürünler ile neden farklılık yaratmayalım? Öncelikle ahşap ürünlerin dış mekanlarda açık havalarda kullanımın neler getirdiğini ne gibi sıkıntılar yaşattığını bilmeyenimiz yoktur. Ufacık bir ahşap ürünü ne kadar korursanız koruyun bir süre sonra üzerinde şişme kesinlikle görürsünüz. Daha sonra bu şişme ile ortaya çıkacak kıymıklaşma, böceklenme, küflenme kesinlikle kaçınılmaz bir sondur. Evet, geri dönüşümlü ancak maalesef uzun ömürlü olamayan ahşap ürüne tek alternatif ahşap kompozit ile bunları yaşamayacağınıza yüzde yüz garanti verilmesi bile bu ürünü tercih etmenize yeterli değil mi?

İlham veren ahşap kompozit uygulamaları ile dış mekanlarınızı paha biçilemez bir ortama çevirmek istemez misiniz? Son yıllarda doğaya dönüş, betonarme yapılardan kaçışla birlikte tamamen rahat, huzur veren bir ortamda mutlu olmak istemez misiniz? İşte, tüm bunların karşılığını veren tek ürün ahşap kompozit ile ister çatı yapın, ister yer döşeyin, ister dış mekanlarınızı tamamen ahşap kompozit ile döşeyin. İstediğiniz her türlü konfor için ahşap kompozit tek çözümünüz olacaktır.

Tümü