Bahçe Ürünleri için Ahşap Kompozit

06.09.2019
Bahçe Ürünleri için Ahşap Kompozit

Bahçe ürünleri için ahşap kompozit yapı malzemesini kullanmak demek ahşaptan farkı olmayan ürünlerle muhteşem tasarımlar yaratmak demektir. Ahşap sevenlerin de bildiği gibi ahşap olan her yerin çok daha sağlıklı otantik olması farklı tarz ve tasarımların oluşturulması çok daha kolaydır. Özellikle bahçe ürünleri için seçilen ürünlerin doğayla uyumlu olması herkesin tek tercihidir.

Bahçe ürünleri için ahşap kompoizt kullanmak demek aslında ahşabın kendisini kullanmak ile birebirdir. Tabi ki farkı vardır. Ancak bu fark asla görünüm bakımdan değildir. Bu fark kullanım ömrü temizliği ve kalitesi bakımından desek çok fazla şaşırır mısınız? Evet, oldukça önemli olan dayanıklılık ve temizlik ahşap kompozit ile oldukça kolaydır. Düşün ki bir ahşabın suyla nemle rüzgarla ya da soğukla teması durumunda nasıl bir tepki verecektir? Ahşap kullanmayanımız yoktur. Bir ahşabın suyla teması ne demektir? Bırakın suyu dışarıda öyle tozda rüzgarda dursa bir süre sonra ne hale gelecektir? Bir de o temizliği yok mu o temizliği! Tüm bayanların dert ettiği temizliği çok ama çok olan ahşap yerine ahşap kompozit kullanmak kadar avantajlı bir tercih günümüzde hala ortaya çıkmamıştır.

Bahçe ürünleri için ahşap kompoizt temizliği bakımı o kadar kolaydır ki… İster yıkayın ister silin ister deterjanla temizleyin. Evet evet doğru okudunuz suyla rüzgarla deterjanla temas etse de asla sıkıntı oluşturmayacak çok uzun ömürlü bir üründür. Bahçe ürünleri için kullanılması gereken tek alternatif ahşap kompozit ile çit yapın. Bahçe takımı, bambu takımı, salıncak, yer döşemsi, bank ya da çatı, pencere pervazları. Aklınıza gelip gelebilecek her şey ama her şey ahşap kompozit ile mümkündür.

Ahşap gibi kolay işlenebilen her şekle kolay giren ve istenilen renkte de yapılabilen ahşap kompozit ile ahşapla yapılacak her şey ama her şey rahatça yapılabilmektedir. İçeriğinde bulunan malzemeler bakımından hem doğa hem insan dostu olması ve her ortama ayak uydurması da kazandırıldıkları arasında yer almaktadır. Temizliği de asla dert olmayan suyun karın içinde de aynı performansını yüksek seviyede göstermektedir. 

Tümü